Bent u een zakelijke klant? Log in als bedrijf om B2B prijzen te zien.

Larch Wood Canada

Larch Wood Canada

Wij zijn kopshouten specialisten

Larch Wood Canada heeft zich gespecialiseerd in het maken van zeer mooie handgemaakte kopshouten snijplanken en hakblokken van eastern Canadian larch (Larix laricina). Ook bekend als de tamarack en juniper. 

Zelf helend oppervlakte

De duurzame kopshouten constructie van onze producten zorgen voor een soepele snijbeweging met het mes dat tevens uw mes zeer lange tijd in goede staat houdt. Door na elk gebruik uw plank in goede conditie te houden sluiten de naden die ontstaan zijn na het snijden automatisch waardoor uw snijplank of hakblok generaties mee kan gaan. Dit maakt het dat de snijplanken en hakblokken van Larch Wood Canada in de professionele keuken veelvuldig gebruikt worden of bij huishoudens die de vorkeur geven aan een product met deze eigenschappen. 

Waarom Lariks hout?

Lariks groeit in abundance op Cape Breton Island. De Lariks is een boomsoort die tegen alle soorten weersomstandigheden bestand is. Het hout werd traditioneel gebruikt voor het bouwen van boten en terrasplanken.  

Lariks rot zeer langzaam, is erg sterk en heeft een anti bacteriële werking waardoor het bij uitstek geschikt is voor snijplanken en hakblokken

CAPE BRETON QUALITY

Larch Wood heeft een aantal zeer enthiousiaste vakmensen in dienst. We hebben meer dan 100 jaar ervaring in dienst als he tgaat om hout bewerking. Vindingrijkhid en creatief zijn de mensen van Larch Wood. Iedereen die hier werkt draagt bij aan de hoge kwaliteit, precisie en zorg waar de producten bekend om staan.

Op dit moment staan er geen producten van het merk Larch Wood Canada in ons assortiment.
houten broodplank houten kaasplank houten pizzaplanken houten vleesplanken Houten snijplanken Houten hakblokken Houten Dienbladen